online stomerij donsjassen

Over donjassen stomen

Via Online-Stomerij kunt u snel en eenvoudig uw donsjas of jack professioneel laten reinigen. U hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Wij bieden u een totaalservice zoals u van ons gewend bent in de winkel. Lees hoe het in zijn werk gaat.
Jassen en jacks gevuld met dons of veren zijn heerlijk warm en comfortabel. Na enige tijd dragen zal de buitenstof vervuilen en vatbaar worden voor slijtage. De jassen worden door ons zodanig gereinigd dat het vuil uit de jas is, maar met behoud van alle goede eigenschappen van het dons. We geven de jassen vervolgens een water- en vuilafstotend behandeling voor optimaal comfort tijdens het dragen. De kleding zal niet zo snel vuil aantrekken en regen glijdt eraf. De bontkragen en randen krijgen een aangepaste behandeling zodat ook het bont mooi blijft.

Een regelmatige reiniging zorgt voor een langere levensduur van uw dons jas. Zeker na de winter, wanneer uw jas voor een paar maanden de kast in gaat is het belangrijk dat uw jas gereinigd wordt. Zo haalt u in het najaar uw jas weer als nieuw tevoorschijn en heeft u vele jaren plezier van uw donsjas.

Wij hebben ruime ervaring in het reinigen van de donsjassen en donsjacks van o.a. Woolrich, Arctic Parka, Moncler, Parajumper, Canada Goose, Moscow, Nickelson, Circle of Trust, etc..

Wanneer u uw jas naar ons opstuurt of door ons laat ophalen ontvangt u uw jas binnen 4 werkdagen weer schoon thuis.

Meer informatie?

Heeft u een vragen over vlekken, de behandelingsmethoden of de verwerking van uw bestelling? Wij hebben een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen en antwoorden. Kijk bij de tips en adviezen over tips over hoe u uw donsjas langer mooi kunt houden. Neem contact met ons op als uw vraag er niet bijstaat.